apropo de ce am scris referitor la retete pentru...Inca ma indoiam daca ce am scris la metoda 1 ar fi CHIAR asa!Insa am dovada ca asa este.Din intamplare sau curiozitate am verificat site-uri care iti promiteau ca poti sa inveti o anumita limba(erau:engleza,franceza,spaniola si italiana).Continea marturia unei mame care avea probleme la serviciu deoarece nu cunostea una dintre aceste limbi.Apoi,Vladut,fiul ei gaseste pe internet un program de invatare a limbii specifice si astfel amandoi au sansa sa invete limba care conteaza.Problema

ovestea este absolut identica pe trei sau patru site-uri diferite,singura variabila fiind limba datorita careia femeia respectiva avea probleme la serviciu si la care se refera cursurile gasite de Vladut pe net.Persoana este aceeasi(deci nu sunt 4 persoane diferite!!),povestea acelei persoane este identica.Chiar daca este posibil ca o singura persoana sa aiba probleme datorita necunoasterii unui numar de limbi straine mai mare de 1,totusi din punct de vedere temporal este imposibil ca relatarea sa fie veridica.Singurul mod in care relatarea acelei persoane poate fi reala este doar daca apelam la teoria multiversului.Adica,este posibil sa existe mai multe universuri in care sa existe versiuni diferite ale acestei persoane si fiecare dintre acestea sa fie in situatii similare insa limba datorita careia are probleme sa difere.Imi este greu sa cred ca PC-ul meu s-a conectat cumva la o retea internet care afiseaza site-uri din universuri diferite.Atunci,raman intrebarile:este sau nu relatarea o minciuna?De ce se bazeaza prezentarea unor cursuri(care poate au valoarea care le este atribuita,care pot fi utile si pot fi un suport pentru cei ce doresc sau au nevoie sa invete una dintre limbile respective)pe o marturie a carei veridicitate este contrazisa de realitatea spatio-temporala?Acele doua personaje din povestea de prezentare exista in realitate,sau sunt si ele inventate?