|
|||
|
Este un joc cu impuscaturi foarte interesant si greu (daca este sa joci pe servere).Pe majoritatea hartilor Teroristii (Tero) planteaza bomba si Counter-Teroristii ( ct ) o defuseaza .Alte harti sunt doar de impuscaturi pur si simplu.. Si altele ca,, Conter-Teroristii salveaza hostagii , iar Teroristii trebuie sa apere hostagii.. Este f. usor pt. mine sa-l joc deoarece am ani de exp. si la inceput e f. greu de iti vine sa te lasi ...
Astept raspunsuri.. |
|
||||
|
Ce prea usor pe server romane ma
) ? Daca intri pe servere care stau 2 ore on pe zi . Eu joc zombie plague mod , pe cel mai bun server de zombie din tara . Jocul e distractiv , ma mir cum de nu sunt mai multi playeri aici .
||||
|
|
Citat:
) la toate sunt in top 10(imi place mult cs ) si zombie plague mod il stiu, e misto si ala dar unele servere sunt cam slabe si daia nu sunt multi jucatori de zombie plague.@storm: cred ca era sarcastic
|
Citat:
) |
|
||||
|
nu cred ca sunt foarte bun, dar stiu unde sa ma bag si cum sa trag, nu prea joc de rank, dar mai dau din cand in cand /rank asa de curiozitate, ultima data, acu o saptamana parca eram pe 7 pe un server pe altu pe 10 si pe altu pe 3, pe source ma refer.
|
yo sunt nebun dupa cs 1.6 am chiar si serverul meu (95.76.22.50:27015 e server de deathrun).io joc pe servere de deathrun si gungame
|
| Linkuri Sponsorizate |
![]() |
| Unelte Subiect | |
| Moduri de afișare | |
|
|